Naga

Crazy Dragon adalah mesin slot tiga kekili klasik dengan bakat Oriental. Nikmati kegembiraan liar di Shanghai dari keselesaan kediaman anda sendiri dan tanpa semua perjalanan udara. Crazy Dragon hanya berharga satu dolar syiling dan anda harus bermain tiga syiling pada satu masa untuk menerima bonus atau memenangi jackpot progresif di seluruh sistem. Dan jackpot besar! Bermula dari $ 2,000.00 dan naik dari sana. Saksikan progresif menjadi lebih besar setiap saat – Ada paparan tepat di atas gulungan.

Cari bahagian Naga yang tersembunyi, kerana untuk setiap mega888 yang anda sampai di garis gaji, anda mendapat putaran percuma. Pukul satu bahagian naga dan dapatkan dua putaran. Tekan tiga bahagian Naga dan dapatkan lima. Sejajarkan ketiga-tiga bahagian Crazy Dragon dan dapatkan dua puluh putaran percuma! Ia juga Naga yang murah hati – anda boleh memenangi lebih banyak putaran percuma apabila anda menggunakan putaran percuma sebelumnya. Cukup sejuk, kerana tidak semua mesin slot membenarkannya. Kumpulkan hanya seratus putaran percuma dan teka apa: anda memenangi jackpot progresif yang semakin meningkat!

Sekiranya anda menyukai reka bentuk Oriental, anda akan menyukai Crazy Dragon. Setiap tatal mempunyai semua jenis motif Oriental yang indah. Terutama perhatikan simbol-simbol Yin-Yang, kerana mereka adalah SATU dan boleh menandingi simbol apa pun kecuali Naga Gila.

Crazy Dragon senang dimainkan, tetapi anda masih akan meluangkan masa untuk berlatih dalam mod demonstrasi. Itulah ciri-ciri yang tidak mungkin anda dapati di kasino Las Vegas batu bata dan neon. Bermain mesin slot di Players City lebih baik daripada Vegas – anda tidak perlu pergi ke padang pasir untuk sampai ke sini, untuk satu perkara. Lakukan percutian sebentar apabila anda mahu, langsung dari komputer rumah anda. Tidak ada tempahan untuk dibuat, tidak ada daftar masuk ke hotel. Selepas anda menang, anda akan tidur nyenyak di tempat tidur anda sendiri, mengimpikan Naga.